https://www.gracepm.com/pepp-rigid-flakes-and-film-materials-washing-line-product/
https://www.gracepm.com/pvc-pipe-extrusion-lines-product/
https://www.gracepm.com/pp-meltblown-fabric-production-line-product/
https://www.gracepm.com/pepp-films-shopping-and-woven-bags-waste-fibers-granulation-line-product/
https://www.gracepm.com/wpc-profile-extrusion-line-product/
Grace Machinery Co., Ltd.

Wilujeng Kanggo Rahmat

Grace Machinary CO., Ltd.

Kami parantos nyayogikeun seueur produk sareng jasa ka palanggan ti langkung ti 106 nagara sareng daérah. urang teras-terasan ningkatkeun produk urang sasarengan ku élmu, téknologi sareng "Unsur Manusa". Visi kami pikeun janten panyadia peralatan palastik top di dunya, dumasar kana sumanget prinsip ieu, urang henteu ngan ukur dijantenkeun anu pangsaéna pikeun minuhan paménta pasar, ogé ogé terus nguatkeun daya saing urang.

diajar deui

Produk Kami

Fokus kana palastik extrusion sareng daur ulang peralatan pabrik, GRACE mangrupikeun pamasok perlengkapan ngahijikeun desain, R&D, produksi, penjualan sareng jasa.

fitur urang

Fokus kana palastik extrusion sareng daur ulang peralatan pabrik, GRACE mangrupikeun pamasok perlengkapan ngahijikeun desain, R&D, produksi, penjualan sareng jasa.

  • Worry the machine is not fit for production after it is bought? We can select the suitable machine for you based on your demand.

    Ngarojong

    Hawatos mesin henteu pas pikeun produksi saatos éta ngagaleuh? Kami tiasa milih mesin anu cocog pikeun anjeun dumasar kana paménta anjeun.
    diajar deui
  • You are welcome to contact the Grace office or agency in your area, we are happy to provide you with professional services and support!

    Palayanan

    Anjeun wilujeng sumping pikeun ngontak ka kantor Grace atanapi agénsi di daérah anjeun, kami senang nyayogikeun anjeun jasa profesional sareng dukungan!
    diajar deui
  • We are proud that through the cooperation of customers, our products keep innovation on paced at the speed of various demands.

    Produk

    Kami reueus yén ku gawé babarengan konsumén, produk kami ngajaga inovasi dina laju sababaraha paménta.
    diajar deui

Bérita paling énggal

Fokus kana palastik extrusion sareng daur ulang peralatan pabrik, GRACE mangrupikeun pamasok perlengkapan ngahijikeun desain, R&D, produksi, penjualan sareng jasa.