• No.1379 Nanhuan Jalan, Tangqiao Town, High-tech Zona, Kota Zhangjiagang, Propinsi Jiangsu
  • info@gracepm.com
https://www.gracepm.com/extrusion-equipment/
https://www.gracepm.com/extrusion-equipment/
https://www.gracepm.com/extrusion-equipment/
https://www.gracepm.com/recycling-equipment/
https://www.gracepm.com/recycling-equipment/

Wilujeng sumping KaRahmat

Grace mesin CO., Ltd

Kami geus nyadiakeun rupa-rupa produk jeung jasa ka konsumén urang ti leuwih ti 109 nagara jeung wewengkon.kami terus-terusan ningkatkeun produk urang babarengan ku élmu, téknologi sareng "Unsur Manusa".Visi urang téh jadi supplier parabot plastik luhur di dunya, dumasar kana sumanget prinsip ieu, urang teu ngan dijieun pangalusna kami pikeun minuhan paménta pasar, kitu ogé terus nguatkeun daya saing urang.

diajar deui

Produk Kami

Fokus kana ékstrusi plastik sareng widang manufaktur alat daur ulang, GRACE mangrupikeun supplier alat anu ngahijikeun desain, R&D, produksi, penjualan sareng jasa.

Bérita paling énggal

Fokus kana ékstrusi plastik sareng widang manufaktur alat daur ulang, GRACE mangrupikeun supplier alat anu ngahijikeun desain, R&D, produksi, penjualan sareng jasa.