bar

Grace Machinary CO., LTD
Kurnia didasarkeun kana Jiangsu Cina, sareng ngajaga kekembangan sadayana di dunya. Fokus kana palastik extrusion sareng daur ulang peralatan pabrik, GRACE mangrupikeun pamasok perlengkapan ngahijikeun desain, R&D, produksi, penjualan sareng jasa.

4

Pusat Palayanan

services

25

Kantor Luar Negeri

overseas (1)

109

Nagara & Daérah Panutup Usaha

Business
about us

Kami parantos nyayogikeun seueur produk sareng jasa ka palanggan ti langkung ti 106 nagara sareng daérah. Kami teras-terasan ningkatkeun produk urang sasarengan ku élmu, téknologi sareng "Unsur Manusa". Visi kami pikeun janten panyadia peralatan palastik top di dunya, dumasar kana sumanget prinsip ieu, urang henteu ngan ukur dijantenkeun anu pangsaéna pikeun minuhan paménta pasar, ogé ogé terus nguatkeun daya saing urang. ngalangkungan kontak pelanggan kalayan lancar, kalayan taun pangalaman dina téknologi, kamampuan R & D, prosés manufaktur sareng téknologi kapang pikeun nyayogikeun sagala rupa kabutuhan konsumén. Kami reueus yén ku gawé babarengan konsumén, produk kami ngajaga inovasi dina laju sababaraha paménta. 

Ngudag produk profesional kami gaduh seueur pangalaman industri pikeun ngaladénan konsumén pikeun tujuan, dina desain sareng pembuatan produk parantos nunjukkeun kasaluyuan paménta konsumén sareng pasar.