• No.1379 Nanhuan Jalan, Tangqiao Town, High-tech Zona, Kota Zhangjiagang, Propinsi Jiangsu
  • info@gracepm.com
bar

Grace mesin CO., LTD
GRACE dumasar kana Jiangsu Cina, sarta ngajaga sakabeh ngembangkeun dunya di tempoan.Fokus kana ékstrusi plastik sareng widang manufaktur alat daur ulang, GRACE mangrupikeun supplier alat anu ngahijikeun desain, R&D, produksi, penjualan sareng jasa.

4

Puseur palayanan

jasa

25

Kantor peuntas laut

luar negeri (1)

109

Usaha Cover Nagara & Wewengkon

Usaha
tentang Kami

Kami geus nyadiakeun rupa-rupa produk jeung jasa ka konsumén urang ti leuwih ti 109 nagara jeung wewengkon.Kami terus-terusan ningkatkeun produk urang babarengan ku élmu, téknologi sareng "Unsur Manusa".Visi urang téh jadi supplier parabot plastik luhur di dunya, dumasar kana sumanget prinsip ieu, urang teu ngan dijieun pangalusna kami pikeun minuhan paménta pasar, kitu ogé terus nguatkeun daya saing urang.ngaliwatan kontak customer seamlessly, kalawan taun pangalaman dina téhnologi, R & D kamampuhan, prosés manufaktur sarta téhnologi kapang pikeun minuhan sagala rupa kaperluan konsumén.Kami reueus yén ngaliwatan gawé babarengan konsumén, produk urang tetep inovasi on paced dina laju rupa tungtutan.

Ngudag kami produk profésional ngabogaan loba pangalaman industri pikeun ngalayanan konsumén pikeun tujuan, dina rarancang jeung pabrik produk geus ngagambarkeun suitability konsumén jeung paménta pasar.