bar

4, Nopémber, 2020, Mr. PETER FRANZ, Chief Insinyur Téknologi sareng R&D of Grace, masihan pangsa téknologi anu saé dina "Teknologi Hemat Énergi Frontier sareng Tren Pangembangan Manufaktur Pipa Plastik" dina konperénsi di Aula 5 Nanjing Internasional Pusat Expo2020-1

Grace sacara efektif ngirangan konsumsi énergi garis ekstrusi ngalangkungan sababaraha parobihan téknis sapertos ningkatkeun ékstrusi efisiensi tinggi, ningkatkeun épisiénsi énergi ékstrusi, ngarobah téknologi pendinginan pipa tradisional, ngarobih metoda maturan bahan, ngarobih téknologi kapang sareng ngahémat konsumsi cai, jst.

2020-3

Ngaronjatna biaya énergi parantos ngaganggu pamekaran seueur perusahaan. Dina jalan panalungtikan inovatif sareng pamekaran, Grace salawasna mikir tina sudut pandang nilai pelanggan. Mangrupikeun tujuan Grace pikeun nyayogikeun konsumén nganggo énergi anu langkung handap sareng alat kaluaran anu langkung luhur.

2020-2


Waktos Post: Nov-05-2020