• No.1379 Nanhuan Jalan, Tangqiao Town, High-tech Zona, Kota Zhangjiagang, Propinsi Jiangsu
  • info@gracepm.com
bar

4 Nopémber, 2020, Mr. PETER FRANZ, Kapala Insinyur Téknologi sareng R&D of Grace, masihan babagi téknologi anu saé ngeunaan "Teknologi Hemat Énergi Frontier sareng Tren Pangembangan Pabrikan Pipa Plastik" dina konperénsi pers di Aula 5 Nanjing International. Puseur Expo2020-1

Grace geus éféktif ngurangan konsumsi énérgi tina garis Tonjolan ngaliwatan runtuyan parobahan teknis kayaning ngaronjatkeun extruder efisiensi tinggi, enhancing efisiensi énergi Tonjolan, ngarobah téhnologi pipe cooling tradisional, ngarobah metodeu drying bahan, ngarobah téhnologi kapang jeung ngahemat konsumsi cai, jsb.

2020-3

Ngaronjatna biaya énergi parantos ngaganggu pangembangan seueur perusahaan.Dina jalan panalungtikan sarta pamekaran inovatif, Grace salawasna pikir tina sudut pandang nilai customer.Tujuan Grace pikeun nyayogikeun palanggan konsumsi énergi anu langkung handap sareng alat kaluaran anu langkung luhur.

2020-2


waktos pos: Nov-05-2020