bar

Tanggal 3 Séptémber 2020, insinyur senior Mr.PETER FRANZ ti Jérman resmi ngagabung sareng Grace Machinary.

挤出技术Kalayan pangalaman 37 taun dina téknologi ékstrusi plastik R&D sareng manajemén desain, Mr. Peter FRANZ parantos ngajabat di R&D sareng manajer penjualan DROSSBACH (Jérman), salaku umum manajer Battenfeld-Cincinnati (Shunde, Cina), Battenfeld-Cincinnati (KEMPEN, Jérman) salaku diréktur pangatur pikeun peralatan hilir, sareng di Krauss Maffei Berstorff (Haiyan , Cina) alat bantu hilir salaku pengawas proyek.

Kalayan reputasi tinggi sareng desain profesional dina pipa plastik sareng propil, ngagabung sareng Mr. Peter FRANZ sacara efektif bakal ngamajukeun desain, rékayasa sareng téknologi Grace dina téknologi sustainable, daya saing, ningkatkeun kamampuan sareng vitalitas tim R&D téknologi, sareng tungtungna bakal nyayogikeun palanggan sareng peralatan sareng pilihan anu langkung saé. Dina waktos anu sasarengan, nyayogikeun jalur anu pantes pikeun industri ngajajah konstruksi sareng integrasi tim internasional.


Waktos Post: Sep-03-2020