• No.1379 Nanhuan Jalan, Tangqiao Town, High-tech Zona, Kota Zhangjiagang, Propinsi Jiangsu
  • info@gracepm.com
bar

Tanggal 3 Séptémber 2020, insinyur senior Mr.PETER FRANZ ti Jerman resmi gabung sareng Grace Machinery.

Kalawan 37 taun pangalaman dina téhnologi Tonjolan plastik R&D sarta manajemén desain, Mr.Peter FRANZ parantos ngalayanan di R&D sareng manajer penjualan DROSSBACH (Jerman), salaku manajer umum Battenfeld-Cincinnati (Shunde, China), Battenfeld-Cincinnati (KEMPEN, Jérman) salaku diréktur manajemén pikeun peralatan hilir, sareng di Krauss Maffei Berstorff (Haiyan). , Cina) alat bantu hilir salaku pengawas proyék.

Kalayan reputasi anu luhur sareng desain profésional dina pipa plastik sareng profil, ngagabung Mr. Peter FRANZ sacara efektif bakal ngamajukeun desain, rékayasa sareng téknologi Grace dina téknologi sustainable, daya saing, ningkatkeun kamampuan sareng vitalitas tim R&D téknologi, sareng tungtungna bakal nyadiakeun konsumén urang kalawan parabot kualitas luhur sarta pilihan.Dina waktu nu sarua, nyadiakeun jalur layak pikeun industri ngajajah konstruksi sarta integrasi tim internasional.


waktos pos: Sep-03-2020