Company News

Warta Perusahaan

  • Talk to the world-class factory Manitowoc and talk about the future together!

    Ngobrol sareng pabrik kelas dunya Manitowoc sareng nyarioskeun waktos payun babarengan!

    Isuk-isuk 3 Séptémber, Mr. Lei Wang, Wakil Présidén Senior Pasar Mékanis Manitowoc Usaha Munculna Pasar sareng Présidén Daérah Cina, sareng partéyna diajak nganjang ka Grace. Dua pihak ngagaduhan bursa anu jero sareng antusias dina manufaktur ramping di pabrikan maju ...
    Maca deui
  • Technological innovation,   Plastics shape the future!

    Inovasi téknologi, Plastik ngawangun masa depan!

    Tanggal 3 Séptémber 2020, insinyur senior Mr.PETER FRANZ ti Jérman resmi ngagabung sareng Grace Machinary. Kalayan pangalaman 37 taun dina téknologi ékstrusi plastik R&D sareng manajemén desain, Mr. Peter FRANZ parantos ngajabat di R&D sareng sales manager DROSSBACH (Jérman), salaku general manager Batten ...
    Maca deui
  • 1600mm PE Pipe Extrusion Line

    1600mm PE Pipa Extrusion Line

    Anyar, lini produksi pipa 1600mmPE suksés dimimitian di pabrik palanggan sareng lumpat sacara stabil. Pelanggan nyarioskeun pisan efisiensi sareng profesionalisme insinyur komisioning Grace! Ngaliwatan sababaraha taun pangalaman praktis, Kurnia parantos ngembangkeun sareng p ...
    Maca deui
  • GRACE 630mm & 1200mm PE Pipe Extrusion Lines are successfully approved by State Company for Construction Industries(SCCI) / Ministry of Industry Minerals of Iraq

    GRACE 630mm & 1200mm PE Pipe Extrusion Garis suksés disatujuan ku State Company for Construction Industries (SCCI) / Kamentrian Mineral Industri Irak

    Wilujeng! GRACE 630mm & 1200mm PE Pipe Extrusion Garis suksés disatujuan ku State Company for Construction Industries (SCCI) / Kamentrian Mineral Industri Irak! Ieu mangrupikeun proyék utami Kamentrian Industri Irak. Bapak Manhal Aziz Al Khabaz, Menteri Kamentrian ...
    Maca deui
  • 1200mm PE Pipa Extrusion Line

    Pelanggan luar negeri ngarobih 630-1200mm HDPE pipa ekstrusi lini produksi parantos hasil ngajalankeun stabil dina bengkel GRACE! Extruder: ngadopsi kadali dosis méteran gravitasi, sekrup efisiensi tinggi sareng laras, kotak presisi beurat-beban Siemens gir; Tangki kalibrasi vakum: nganggo piring nilon, ...
    Maca deui
  • 315-800mm HDPE Pipe Extrusion Line

    315-800mm HDPE Pipa Extrusion Line

    Ngan saatos Festival Spring Cina, tim insinyur Grace debugging parantos aktipitas debugging. Anyar-anyar ieu, insinyur debugging Mr. Wang Lei ngumbara ka Iran pikeun debugging suksés sareng stabil ngajalankeun 3 lapisan garis produksi pipa OD800mm PE. Palanggan ...
    Maca deui
  • Pasatujuan Kerja Sama Mesin anu ditandatanganan GRACE sareng Sistem Radius

    Anyar-anyar ieu, Grace nandatanganan perjanjian kerjasama strategis sareng Radius Systems. Kerja sama stratégis dihontal kalayan tujuan pikeun ngembangkeun kerjasama anu jero dina lapangan daur ulang palastik, kalayan téknologi inovatif anu mayeng pikeun ngembangkeun industri. Salaku produsén ...
    Maca deui
  • Kerjasama Strategis sareng OPW

    Sadaya pihak satuju bakti kana kerjasama anu jero dina lapangan ékstrusi plastik, khususna dina ngembangkeun gabungan mesin khusus. Kedah diperhatoskeun yén GRACE parantos janten hiji-hijina mitra koperator mesin ékstrusi plastik Cina kana bisnis global OPW. Kami bungah bagikeun sareng anjeun yén G ...
    Maca deui
  • 630mm PVC Pipa Extrusion Line Di Mesir

    Dina Méi, insinyur Grace sumping ka Walungan Nil anu éndah pikeun debug sareng ngajalankeun dua lini produksi pipa PVC 315-630mm. Garis produksi diwangun ku extruder kembar-sekrup datar-puteran, kotak vakum, kotak semprot, traktor, mesin motong, sareng mesin flaring; unitna tiasa dipercaya p ...
    Maca deui
  • Kamentrian Industri Irak

    Ieu mangrupikeun proyék utami Kamentrian Industri Irak. Mr Manhal Aziz Al Khabaz, Menteri Menteri Industri sareng Mineral Irak, sareng Ahmed Hussain, Sutradara SCCI ngiringan upacara mukaan Pipa Peralatan Grace. Dr Hussein Muhammad Ali, konsultan pangembangan Mi ...
    Maca deui
  • Logo Anyar, Gambar Anyar

    Kurnia didasarkeun kana Jiangsu Cina, sareng ngajaga kekembangan sadayana di dunya. Fokus kana palastik extrusion sareng daur ulang peralatan pabrik, GRACE mangrupikeun pamasok perlengkapan ngahijikeun desain, R&D, produksi, penjualan sareng jasa. GRACE NEW LOGO nyaéta kalayan promosi kamulyaan, pikeun muka ...
    Maca deui
  • The equipment are successfully accepted by Total

    Parabotna hasil ditampi ku Total

    Nembe, profil TPE khusus Extruder pikeun TOTAL ti Perancis tiasa hasil. Salila période uji coba, tanaga pamariksaan pisan wareg ku kualitas alat-alatna, samentawis éta, muji pisan kana sikep kerja anu ketat sareng serius, éfisiénsi damel anu saé, kamampuan téknis o ...
    Maca deui