• No.1379 Nanhuan Jalan, Tangqiao Town, High-tech Zona, Kota Zhangjiagang, Propinsi Jiangsu
  • info@gracepm.com
Pameran News

Pameran News

  • Agén GRACE ti sakumna dunya ngariung dina acara K 2022

    Agén GRACE ti sakumna dunya ngariung dina acara K 2022

    Agén GRACE ti sakumna dunya ngariung dina acara K 2022 di Dusseldorf, Jérman.GRACE salawasna difokuskeun bringing nilai leuwih ka konsumén urang, sarta ngalaksanakeun R&D tina garis Tonjolan pipa plastik sarta solusi daur ulang plastik kalayan kaluaran luhur sarta konsumsi énergi handap....
    Maca deui
  • Grace milu dina 12 Cina (Zhengzhou) Pameran Industri Plastik 2022.

    Grace milu dina 12 Cina (Zhengzhou) Pameran Industri Plastik 2022.

    Dina 10-12 Juli 2022, grace Machinery Co., Ltd. muncul dina pameran industri plastik Zhengzhou ka-12 2022 di Pusat Konvénsi sareng Pameran Internasional Zhengzhou. wewengkon.Kami konst...
    Maca deui
  • Mesin Grace Di PLAST ALGER Di Aljazair

    Mesin Grace Di PLAST ALGER Di Aljazair

    Dina 16 Méi waktu lokal, tilu poé Aljazair International Karét sarta paméran plastik ,PLAST ALGER dilaksanakeun di International Exhibition Center di Algiers, ibukota Aljazair.Migawé bareng kalayan agén lokal AFC, GRACE ilubiung dina pameran, sarta respon éta sumanget....
    Maca deui
  • Wilujeng sumping di Visit Grace di FIP2022.France sareng INTERPLAST2022.Brazil

    Wilujeng sumping di Visit Grace di FIP2022.France sareng INTERPLAST2022.Brazil

    Dina April, Grace Mesin milu dina FIP Karét sarta Pameran Plastik jeung Pameran Plastik Interplast di Brazil.Pameran: FIP, Perancis Waktos: 2022.4.5-4.8 Booth: P 10 Bubuka Pameran: FIP didédikasikeun pikeun tampilan plastik, bahan komposit sareng industri karét ...
    Maca deui
  • 2021 Canton Fair Di GuangZhou

    2021 Canton Fair Di GuangZhou

    Pameran Impor sareng Ékspor Cina: Pameran Impor sareng Ékspor Cina, ogé katelah Canton Fair, didirikan dina 1957. Di-host ku Kamentrian Perdagangan RRC sareng Pamaréntah Rahayat Propinsi Guangdong sareng diayakeun ku Pusat Perdagangan Luar Negeri Cina, éta dilaksanakeun unggal puteran ...
    Maca deui
  • 2020 CHINA NEW PLSA Di Nanjing

    2020 CHINA NEW PLSA Di Nanjing

    4 Nopémber, 2020, Mr. PETER FRANZ, Kapala Insinyur Téknologi sareng R&D of Grace, masihan babagi téknologi anu saé ngeunaan "Teknologi Hemat Énergi Frontier sareng Tren Pangembangan Pabrikan Pipa Plastik" dina konperénsi pers di Aula 5 Nanjing International. Expo Ce...
    Maca deui
  • Dina jaman pasca-épidémik, Grace mawa téknologi inovatif ka Hangzhou pikeun ngobrol ngeunaan kamajuan anyar dina plastik runtah!

    Dina jaman pasca-épidémik, Grace mawa téknologi inovatif ka Hangzhou pikeun ngobrol ngeunaan kamajuan anyar dina plastik runtah!

    Karajinan kalayan kapinteran pikeun ngawangun deui masa depan!Dunya teu tiasa uih deui ka jaman baheula, sareng industri plastik ngamangpaatkeun kateupastian anu ageung.Dina jaman pasca-épidémik, inohong gedé dina industri daur ulang plastik ngumpul di Hangzhou pikeun ngabahas masa depan anu énggal pikeun runtah plastik!Ti ...
    Maca deui
  • INTERPLASTIKA 2020

    INTERPLASTIKA 2020

    Perkenalan Pameran: INTERPLASTICA disponsoran ku Dusseldorf Exhibition Company, perusahaan paméran Jerman anu terkenal dina industri paméran plastik, sareng dirojong sapinuhna ku Kamentrian Perindustrian sareng Énergi Pamaréntah Féderal Rusia, Kamentrian Atikan sareng Scie. .
    Maca deui
  • PLASTIK 2020

    Ngeunaan paméran Pameran Industri Plastik Internasional Mesir (PLASTEX) diadegkeun dina 1993 sareng di-host ku ACG-ITF, pangatur paméran panggedéna di nagara-nagara Afrika-Wétan Tengah, sareng nampi dukungan anu kuat ti asosiasi industri plastik lokal.Éta panggedéna di ...
    Maca deui