Exhibition News

Warta Pameran

  • 2020 CHINA NEW PLSA In Nanjing

    2020 CHINA NEW PLSA Di Nanjing

    4, Nopémber, 2020, Mr. PETER FRANZ, Kapala Insinyur Téknologi sareng R&D of Grace, masihan pangsa téknologi anu saé dina "Teknologi Hemat Énergi Tepi sareng Tren Pangwangunan Pipa Plastik" dina konperénsi di Aula 5 Nanjing Internasional Expo Ce ...
    Maca deui
  • INTERPLASTICA 2020

    INTERPLASTIK 2020

    Perkenalan paméran: INTERPLASTICA disponsoran ku Dusseldorf Exhibition Company, perusahaan paméran Jerman anu kawéntar dina industri paméran plastik, sareng didukung pinuh ku Menteri Perindustrian sareng Energi Pamaréntah Féderal Rusia, Menteri Pendidikan sareng Skie .. .
    Maca deui
  • PLASTEX 2020

    Ngeunaan paméran Pameran Industri Plastika Internasional Mesir (PLASTEX) didirikeun taun 1993 sareng diayakeun ku ACG-ITF, pangatur paméran pangageungna di nagara-nagara Wétan-Afrika Wétan, sareng parantos nampi dukungan anu kuat ti asosiasi industri plastik lokal. Éta anu panggedéna di ...
    Maca deui
  • Canton Fair 2016

    Canton Fair 2016

    Tanggal 15 Oktober, sési ka-120 tina Canton Fair muka pindingna di Aula Pameran Guangzhou Pazhou. Kurnia diulem pikeun tampil hebat dina pameran ieu. Diadegkeun dina spring 1957, Impor sareng Ekspor Komoditas Cina (Canton Fair) diayakeun di Guangzhou di cinyusu ...
    Maca deui
  • Vietnamplas 2016

    Vietnamplas 2016

    Ti 28 Séptémber 2016 dugi ka 1 Oktober, Grace diajak ngiringan Pameran Industri Karét Internasional Vietnam ka-16 anu diayakeun di Saigon Exhibition & Conference Center. Pameran Industri Karét Internasional Vietnam mangrupikeun paméran industri mesin nasional sareng internati kuat ...
    Maca deui
  • COLOMBIAPLAST 2016

    COLOMBIAPLAST 2016

    26 Séptémber 2016 dugi ka 30, Pameran Plastik Internasional Columbia kasalapan COLOMBIAPLAST 2016 hasil diayakeun di Pusat Konvensi sareng Pameran Internasional Bogota. Salaku salah sahiji paméran industri pangageungna sareng pangkolotna di Columbia, éta parantos hasil ...
    Maca deui
  • CIEME 2016

    CIEME 2016

    Cina International Equipment Manufaktur Exposition (anu disebatkeun ayeuna disebut CIEME) mangrupikeun éksposisi pabrik alat-alat pangageungna tingkat nasional. CIEME, kalayan téma "pembuatan peralatan sareng téknologi luhur & anyar", parantos hasil diayakeun salami 14 sési ti saprak 20 ...
    Maca deui
  • K Tembongkeun 2016

    Ti tanggal 19 Oktober 2016 dugi ka kaping 26, paméran industri karét plastik panggedéna (K Show 2016) bakal diayakeun di Dusseldorf, Jérman. Dina waktos éta, Grace bakal nembongkeun mesin pangénggalna dina K Show. Kami tulus ngajak anjeun nganjang ka stan kami - Aula Pameran Internasional Dusseldorf ...
    Maca deui
  • 2016 PLASTEX Mesir

    Dina awal taun ieu, Grace ngiringan paméran industri palastik pangageungna sareng paling berpengaruh di wétan tengah sareng beulah kalér Afrika - Plastex. Salila paméran, Grace nampilkeun extruder sekrup kembar generasi anyar kalayan "eusi sareng téknologi luhur", t ...
    Maca deui
  • Ékspérsial Pabrik Manufaktur Internasional Cina

    Dina Séptémber 2015, saatos sababaraha kali pamariksaan di lokasi departemén anu aya hubunganana sareng kota, Grace dipilih ku pamaréntah kota Zhangjiagang janten hiji-hijina unit plastik anu diondang diantawis 340 pabrik di kota urang, ngiringan di China Top Grand International Exposition Equipment! Salami pameran ...
    Maca deui
  • FEIPLAST 2015

    FEIPLAST 2015

    Mesin GRACE ngahadiran FEIPLAST hasil ti tanggal 4 – 8 Méi 2015 Kalayan sababaraha taun pamekaran di Amérika Kidul, jabatan 50㎡ urang ngempelkeun seueur palanggan lami sareng narik seueur palanggan énggal. Utamana pipa PVC, profil sareng genténg ubin atos dikonfirmasi pisan. GRACE parantos kéngingkeun ...
    Maca deui
  • CHINAPLAS 2015

    CHINAPLAS 2015

    CHINAPLAS 2015 parantos suksés di Guangzhou dina 23 Méi! Saatos préparasi ati-ati pikeun paméran, Grace lancar ditampilkeun lima alat utami: extruder tunggal-sekrup GM60 / 38 extruder, SJZ80 / 156 extruder kembar sekrup kerucut, 160 ngetik sadayana vakum stainless steel kal ...
    Maca deui