PE / PP Flakes kaku Sareng Bahan Pilem Jalur Cuci


Detil Produk

Tanda Produk

PEPP Rigid Flakes And Film Materials Washing Line1

Kombinasi anu dikhususkeun pikeun shredding film, ngarobih sareng nyeuseuh larutan, éta tiasa dianggo dina tingkat bahan kontaminasi anu béda-béda, kalebet pilem PE PP, limbah serat PP, potongan pilem pilem limbah, limbah plastik kahirupan, pilem tatanén limbah, bungkus industri sareng pilem limbah , Bahan daur ulang tiasa dianggo pikeun penjualan, granulasi, cetakan suntikan, ékstrusi sareng ditiup pilem sareng saterasna kapasitas anu sayogi ayeuna 300-1000 kg h Salaku tambahan, mesin Grace ogé nyayogikeun PE PP PS ABS lengkep sareng corétan kaku anu sanés, kalebet cocoan suntik , kabutuhan sadidinten sareng limbah kemasan, limbah wadah bentuk botol, limbah listrik, pipa diekstrusi, gumpalan sareng anu sanés Sadia dina kapasitas Produksi dugi ka 5000kg / jam.

PEPP Rigid Flakes And Film Materials Washing Line2

PEPP Rigid Flakes And Film Materials Washing Line3

Kauntungan nilai 

PEPP Rigid Flakes And Film Materials Washing Line4

PEPP Rigid Flakes And Film Materials Washing Line5

PEPP Rigid Flakes And Film Materials Washing Line6

Parameter téknis

Garis Cuci Film PE / PP

Modél

Kapasitas
(Kg / jam)

Konsumsi
Kw / h)

Kukus
(Kg / jam)

Deterjen
(Kg / jam)

Cai
(Ton / jam)

Kakuatan Instalasi
Kw)

Spasi
M2)

Lalaki Kakuatan
Jalma / shift)

PE300

300

120

0-150

0-8

0,5

160

400

4

PE500

500

180

0-200

0-10

1.2

220

500

4

PE1000

1000

280

0-300

0-12

3

350

700

5

Garis Cuci Serpihan PE / PP / PS / ABS

Modél

Kapasitas
(Kg / jam)

Konsumsi
Kw / h)

Kukus
(Kg / jam)

Deterjen
(Kg / jam)

Cai
(Ton / jam)

Kakuatan Instalasi
Kw)

Spasi
M2)

Lalaki Kakuatan
Jalma / shift)

PE500

500

120

0-150

0-8

0,5

160

400

4

PE1000

1000

180

0-200

0-10

1.2

220

500

4

PE2000

2000

280

0-400

0-12

3

350

700

5

PE3000

3000

330

0-500

0-15

4

410

900

5

PE5000

5000

360

0-800

0-18

5

480

1200

6


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami