• No.1379 Nanhuan Jalan, Tangqiao Town, High-tech Zona, Kota Zhangjiagang, Propinsi Jiangsu
  • info@gracepm.com

PE / PP Flakes kaku Jeung Bahan Film cuci Line


Rincian produk

Tag produk

PEPP Flakes Kaku Jeung Bahan Pilem Washing Line1

Grace ngaropéa integrasi film shredding, crushing jeung cuci solusi, éta bisa dipaké dina tingkat béda bahan kontaminasi, kaasup PE PP pilem, PP serat runtah, runtah pakét pilem scraps, hirup runtah plastik, pilem tatanén runtah, bungkusan industri jeung pilem runtah. , Bahan daur ulang bisa dipaké pikeun jualan, granulation, suntik molding, Tonjolan jeung film ditiup jeung saterusna Kapasitas ayeuna sadia nyaeta 300-1000 kg h Sajaba ti éta, mesin Grace ogé nyadiakeun lengkep PE PP PS ABS jeung scraps kaku sejen, kaasup Toys suntik. , kabutuhan sapopoé jeung runtah bungkusan, runtah wadahna botol ngawangun, runtah listrik, pipa extruded, lumps jeung sajabana Sadia dina kapasitas Produksi nepi ka 5000kg / h.

PEPP Flakes Kaku Jeung Bahan Pilem Washing Line2

PEPP Flakes Kaku Jeung Bahan Pilem Washing Line3

Kauntungannana nilai

PEPP Flakes Kaku Jeung Bahan Pilem Washing Line4

PEPP Flakes Kaku Jeung Bahan Pilem Washing Line5

PEPP Flakes Kaku Jeung Bahan Pilem Washing Line6

Parameter téknis

Garis cuci pilem PE / PP

Modél

Kapasitas
(kg/jam)

Konsumsi
(kw/h)

Kukus
(kg/jam)

Deterjen
(kg/jam)

Cai
(ton/h)

Daya Instalasi
(kw)

Angkasa
(m2)

Man Power
(jalma/shift)

PE300

300

120

0-150

0-8

0.5

160

400

4

PE500

500

180

0-200

0-10

1.2

220

500

4

PE1000

1000

280

0-300

0-12

3

350

700

5

PE / PP / PS / ABS Flake garis cuci

Modél

Kapasitas
(kg/jam)

Konsumsi
(kw/h)

Kukus
(kg/jam)

Deterjen
(kg/jam)

Cai
(ton/h)

Daya Instalasi
(kw)

Angkasa
(m2)

Man Power
(jalma/shift)

PE500

500

120

0-150

0-8

0.5

160

400

4

PE1000

1000

180

0-200

0-10

1.2

220

500

4

PE2000

2000

280

0-400

0-12

3

350

700

5

PE3000

3000

330

0-500

0-15

4

410

900

5

PE5000

5000

360

0-800

0-18

5

480

1200

6


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami