Jalur Tonjolan Pipa PVC


Detil Produk

Tanda Produk

PVC-Pipe-Extrusion-Line2

Extruder Screw Twin Screw

■ Ekstrusi berkecepatan tinggi, kalayan kapasitas tinggi jeung konsumsi kakuatan low
■ Sekrup desain panghalang kalayan slotted asimétri laras desain

PVC-Pipe-Extrusion-Line-01

Sistem Kontrol Siemens PLC

■ Kadali calakan & terpusat
■ Preheating otomatis;
■ Diagnosa fungsi;
■ ngawaskeun Jauh;
■ Ragam-basa;
■ Sistem alarem calakan;
■ Manajemén rumus.
Pilihan: B & R Control System

PVC-Pipe-Extrusion-Line-02

Bagian Listrik Standar

■ Siemens, ABB, Schneider, Dynisco, Omron, jsb

PVC-Pipe-Extrusion-Line-03
PVC-Pipe-Extrusion-Line0101

Kembar-screw Feeder

PVC-Pipe-Extrusion-Line0102

Merk top: Siemens

PVC-Pipe-Extrusion-Line0103

Nangtung nangtung ngetikkeun girboks

PVC-Pipe-Extrusion-Line0104

Beusi flange ku perlakuan nikel-palapis

■ Nyegah tina sasak bahan;

■ High assembling precision
■ efisiensi transmisi tinggi
■ kapasitas beban tinggi
■ NSK / SKF bantalan, mastikeun stabilisasi
■ Kontrol suhu minyak
■ Struktur kompak

■ Cegah kabocoran bahan saatos lami dianggo.

Paeh Kepala

■ Desain saluran aliran lega pikeun ngajamin tinggi kapasitas ékstrusi sareng lebur anu saé.
■ Kontrol suhu dioptimalkeun sareng saluran aliran desain, kontrol suhu ngalembereh tepat.

CPVC Pipe Extrusion Line5

Tangki vakum

Desain tata perenah garis pipa anu maju sareng sudut semprot anu tiasa diatur pikeun pangaruh anu langkung saé, garis pipa padet dina zona kahiji pikeun gancang gancang.

PVC-Pipe-Extrusion-Line-04
PVC-Pipe-Extrusion-Line0203

Dua-loop Big Volume Filter

PVC-Pipe-Extrusion-Line0204

Gas, Pamisah Cai

PVC-Pipe-Extrusion-Line0205
Katup ékspansi Danfoss
PVC-Pipe-Extrusion-Line0206

Titik Ngahubungan Tipe
Sistem Kontrol Tingkat Cai

PVC-Pipe-Extrusion-Line0207

Kontrol Aliran Cai

PVC-Pipe-Extrusion-Line0202

Sistem Cooling Spary

Haul-off Unit

Pikeun ukuran pipa anu béda sareng sarat kecepatan anu béda, Grace ngembangkeun jenis unit haul-off saluyu.
Unit haul-off dilengkepan motor drive tunggal atanapi unggal hileud sareng motor drive anu misah, aya sabuk pengangkut unit haul-off, hauling stabil.
Pikeun diameterpipe ageung, alat pipa winch dilengkepan ku garis produksi pikeun ngirangan bahan limbah.

PVC-Pipe-Extrusion-Line-05
PVC-Pipe-Extrusion-Line0303

Hébat jumlahna béda
shift, karét gesekan tinggi.

PVC-Pipe-Extrusion-Line0304

Unggal ulat dikawasa ku
motor mandiri, opsional
motor servo ngajamin kaseragaman kagancangan.

PVC-Pipe-Extrusion-Line0305
Encoder presisi tinggi

Pamotong

Modél anyar desain motong planét, tahan banting, debu-kumpulkeun éfisién, sareng sepi.

PVC-Pipe-Extrusion-Line-06
PVC-Pipe-Extrusion-Line0404
Sistem hidrolik Italia
PVC-Pipe-Extrusion-Line0405
Kabayang éksentris
Fungsi Chamfering
PVC-Pipe-Extrusion-Line0406

Aluminium-ngarah industri
clamping ngonci desain, seuseueurna
manjangan umur jasa blok clamping.

Mesin Belling (Pilihan)

PVC-Pipe-Extrusion-Line-07
PVC-Pipe-Extrusion-Line0505

Socketing Online Otomatis

PVC-Pipe-Extrusion-Line0506

Élgi-efisiensi Élmu sarta panas

PVC-Pipe-Extrusion-Line0507

Belling


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami