• No.1379 Nanhuan Jalan, Tangqiao Town, High-tech Zona, Kota Zhangjiagang, Propinsi Jiangsu
  • info@gracepm.com

PVC Pipe Extrusion Line


Rincian produk

Tag produk

PVC-Pipa-Extrusion-Line2

Kerucut Kembar Screw Extruder

■-speed tinggi Tonjolan, kalawan kapasitas tinggisarta konsumsi kakuatan low
■ screw design panghalang kalawan slotted asimétridesain tong

PVC-Pipa-Extrusion-Line-01

Sistem Kontrol Siemens PLC

■ calakan & kontrol terpusat
■ preheating otomatis;
■ fungsi diagnosis;
■ Ngawaskeun jarak jauh;
■ sababaraha-basa;
■ Sistim alarem calakan;
■ manajemén rumus.
pilihan: B & R System Control

PVC-Pipa-Extrusion-Line-02

Bagéan Listrik Baku

■ Siemens, ABB, Schneider, Dynisco, Omron, jsb

PVC-Pipa-Extrusion-Line-03
PVC-Pipa-Extrusion-Line0101

Kembar-screw Feeder

PVC-Pipa-Extrusion-Line0102

merek Top: Siemens

PVC-Pipa-Extrusion-Line0103

Vertikal terpadutipe gearbox

PVC-Pipa-Extrusion-Line0104

Flange permukaan kuperlakuan palapis nikel

■ Nyegah tina sasak bahan;

■ precision assembling High
■ efisiensi transmisi High
■ Kapasitas beban tinggi
■ NSK / SKF bearing, mastikeun stabilisasi
■ kontrol suhu minyak
■ Struktur kompak

■ Ngahindarkeun leakage bahansanggeus pamakéan lila.

Kepala maot

■ Desain saluran aliran lega pikeun ngajamin tinggikapasitas Tonjolan sarta ngalembereh alus.
■ kadali hawa dioptimalkeun sarta saluran alirandesain, kontrol suhu ngalembereh tepat.

CPVC Pipe Extrusion Line5

Tangki vakum

Desain perenah pipa canggih sareng sudut semprot anu tiasa disaluyukeun pikeun pangaruh penyejukan anu langkung saé,garis pipe padet dina zone munggaran pikeun cooling gancang.

PVC-Pipa-Extrusion-Line-04
PVC-Pipa-Extrusion-Line0203

Filter Jilid Besar Dua-loop

PVC-Pipa-Extrusion-Line0204

Gas, Separator Cai

PVC-Pipa-Extrusion-Line0205
Danfoss ékspansi klep
PVC-Pipa-Extrusion-Line0206

Titik Kontak Tipe
Sistem Kontrol Tingkat Cai

PVC-Pipa-Extrusion-Line0207

Kontrol Inflow Cai

PVC-Pipa-Extrusion-Line0202

Sistim cooling Spary

Unit Angkat

Pikeun ukuran pipa béda jeung sarat speed béda, Grace dimekarkeun rupa Unit haul-off sasuai.
Unit haul-off dilengkepan drive motor tunggal atawa unggal hileud jeung drive motor misah,aya unit haul-off tipe sabuk, angkut stabil.
Pikeun pipa diaméterna ageung, alat lir pipa dilengkepan kana jalur produksi pikeun ngirangan bahan runtah.

PVC-Pipa-Extrusion-Line-05
PVC-Pipa-Extrusion-Line0303

Jumlah hileud béda
shift, karét gesekan tinggi.

PVC-Pipa-Extrusion-Line0304

Unggal hileud dikawasa ku
motor bebas, pilihan
motor servo ngajamin speed uniformity.

PVC-Pipa-Extrusion-Line0305
Encoder-precision luhur

Tukang motong

Modél anyar desain motong planet, endurable, lebu-ngumpulkeun éfisién, sarta sepi.

PVC-Pipa-Extrusion-Line-06
PVC-Pipa-Extrusion-Line0404
Sistim hidrolik Italia
PVC-Pipa-Extrusion-Line0405
Kabayang saendeng
Fungsi chamfering
PVC-Pipa-Extrusion-Line0406

Industri-ngarah aluminium
clamping desain Ngonci, sakitu legana
manjangkeun umur jasa tina clamping block.

Mesin Belling (Pilihan)

PVC-Pipa-Extrusion-Line-07
PVC-Pipa-Extrusion-Line0505

Otomatis Online Socketing

PVC-Pipa-Extrusion-Line0506

Efisiensi Tinggi Pemanasan Sareng Penyejukan

PVC-Pipa-Extrusion-Line0507

Belling


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami