Garis Extrusion Propil WPC


Detil Produk

Tanda Produk

WPC Profile Extrusion Line1

Bubuka produk
Kalayan pertumbuhan penduduk sareng éksploitasi sumberdaya, kumaha cara ngajaga mayunan leuweung janten penting pisan; Produk kai-plastik, salaku alternatif pikeun produk kai tradisional, parantos ngirangan konsumsi manusa pikeun kai; Rahmat parantos khusus ngararancang busa kai-plastik PVC anu disaluyukeun sareng pe PP kai-plastik prosés ékstrusi push cold, Lebar produk dugi ka 1220mm

Aplikasi lega

Wide applications

Fitur produk

Product feature

Parameter téknis

Modél

Max. Lebar (mm)

Extruder

Max. Kaluaran (kg / jam)

Dorong Motor Daya (kw)

YF180

180

SJZ51 / 105 atanapi SJZ55 / 110

80-120 / 120-150

18.5 / 22

YF240

240

SJZ65 / 132

175-250

37

YF300

300

SJZ65 / 132

175-250

37

YF400

400

SJZ65 / 132 atanapi SJZ80 / 156

175-250 / 250-350

37/55

YF600

600

SJZ65 / 132 atanapi SJZ80 / 156

175-250 / 250-350

37/55

YF800

800

SJZ80 / 156

280-350

55

YF1220

1220

SJZ80 / 156 atanapi SJZ92 / 188

300-350 / 600-700

75/110


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami