• No.1379 Nanhuan Jalan, Tangqiao Town, High-tech Zona, Kota Zhangjiagang, Propinsi Jiangsu
  • info@gracepm.com

WPC Propil Extrusion Line


Rincian produk

Tag produk

Garis Ekstrusi Propil WPC1

bubuka produk
Jeung tumuwuhna populasi jeung over-eksploitasi sumberdaya, kumaha salajengna ngajaga vegetasi leuweung jadi utamana penting;produk kai-plastik, salaku alternatif pikeun produk kai tradisional, geus greatly ngurangan konsumsi s manusa pikeun kai;Grace geus dirancang husus PVC ngaropéa busa kai-plastik jeung PE PP kai-plastik prosés Tonjolan tiis push, Lebar produk nepi ka 1220mm

aplikasi lega

aplikasi lega

Fitur produk

Fitur produk

Parameter téknis

Modél

Max.Lebar (mm)

Extruder

Max.Kaluaran (kg/h)

Daya Motor Drive (kw)

YF180

180

SJZ51/105 atanapi SJZ55/110

80-120 / 120-150

18.5/22

YF240

240

SJZ65/132

175-250

37

YF300

300

SJZ65/132

175-250

37

YF400

400

SJZ65/132 atanapi SJZ80/156

175-250 / 250-350

37/55

YF600

600

SJZ65/132 atanapi SJZ80/156

175-250 / 250-350

37/55

YF800

800

SJZ80/156

280-350

55

YF1220

1220

SJZ80/156 atanapi SJZ92/188

300-350 / 600-700

75/110


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami