bar

Anyar, lini produksi pipa 1600mmPE suksés dimimitian di pabrik palanggan sareng lumpat sacara stabil. Pelanggan nyarioskeun pisan efisiensi sareng profesionalisme insinyur komisioning Grace!

1600mm PE Pipe Extrusion Line1

1600mm PE Pipe Extrusion Line2

Ngaliwatan mangtaun-taun pangalaman praktis, Kurnia parantos ngembangkeun sareng ngahasilkeun pipa suplai cai HDPE sareng jalur produksi pipa gas kalayan struktur anu unik, desain novél, tingkat luhur otomatisasi, operasi anu merenah sareng produksi kontinyu anu stabil sareng dipercaya. Pipa anu dihasilkeun ku jalur produksi ieu ngagaduhan kaku, kakuatan, kalenturan anu saé, tahan merayap, résistansi retakan setrés lingkungan sareng kinerja las termal anu hadé, sareng parantos janten pilihan kahiji pikeun pipa gas kota sareng pipa suplai cai luar.

1600mm PE Pipe Extrusion Line3

1600mm PE Pipe Extrusion Line4


Waktos Post: Jul-20-2020