• No.1379 Nanhuan Jalan, Tangqiao Town, High-tech Zona, Kota Zhangjiagang, Propinsi Jiangsu
  • info@gracepm.com
bar

Anyar-anyar ieu, jalur produksi pipa 1600mmPE parantos suksés ngamimitian di pabrik palanggan sareng ngajalankeun sacara stabil.Palanggan nyarios pisan ngeunaan efisiensi sareng profesionalisme insinyur komisioning Grace!

1600mm PE Pipe Extrusion Line1

1600mm PE Pipe Extrusion Line2

Ngaliwatan mangtaun-taun pangalaman praktis, Grace parantos ngembangkeun sareng ngahasilkeun pipa suplai cai HDPE sareng jalur produksi pipa gas kalayan struktur unik, desain novel, tingkat otomatisasi anu luhur, operasi anu gampang sareng produksi kontinyu anu stabil sareng dipercaya.Pipa anu diproduksi ku jalur produksi ieu ngagaduhan kaku sedeng, kakuatan, kalenturan anu saé, résistansi ngabdi, résistansi retakan stres lingkungan sareng kinerja las termal anu saé, sareng parantos janten pilihan anu munggaran pikeun pipa gas kota sareng pipa suplai cai luar.

1600mm PE Pipe Extrusion Line3

1600mm PE Pipe Extrusion Line4


waktos pos: Jul-20-2020