• No.1379 Nanhuan Jalan, Tangqiao Town, High-tech Zona, Kota Zhangjiagang, Propinsi Jiangsu
  • info@gracepm.com
bar

Dina isuk 3 Séptémber, Bapak Lei Wang, Wakil Présidén Senior Manitowoc Tower Mesin Usaha Munculna Pasar jeung Présidén Cina Region, sarta pihak na anu diondang nganjang Grace.

Dua pihak ngagaduhan séntral anu jero sareng sumanget dina manufaktur lean dina manufaktur canggih, manajemén kualitas, paningkatan produk sareng pamekaran bakat.

Ngobrol jeung pabrik kelas dunya Manitowoc jeung ngobrol ngeunaan mangsa nu bakal datang babarengan1

Salaku pamimpin industri bango sadunya, Pak Wang masihan bubuka lengkep pikeun prosés pangembangan manufaktur lean Manitowoc.Tilu taun ka tukang, industri munara bango Cina urang masih dina tahap climbing handap.Dina kaayaan anu sesah sareng dina naungan merek Cina anu ningkat, sanés tugas anu gampang pikeun nyangking merek internasional anu nekat dina jalur anu leres.

Pikeun Manitowoc, parobahan dina tilu taun katukang henteu gampang.Bapak Wang, anu alus dina pilari kasempetan dina situasi contrarian, ngajadikeun usaha hébat pikeun nyieun pangaluyuan.Dumasar kana pabrik produksi Zhangjiagang Factory anu penting dunya Manitowoc, anjeunna parantos ngabimbing filosofi bisnis anu suksés dina jaman baheula, kalebet kagiatan ramping ngalibetkeun sadaya karyawan, sareng kabutuhan palanggan.Perbaikan desain produk perusahaan gancang dilaksanakeun di Manitowoc, sareng terpadu sareng wilayah Asia-Pasifik sareng pasar Cina.Tilu taun katukang parantos ngahontal hasil anu luar biasa.

Palaksanaan, fokus kana detil jeung kagiatan lean luhur-handap pikeun sakabéh pagawé, teu ngan dirangsang énergi positip karyawan, tapi ogé mobilized inisiatif jeung sumanget.Akumulasi saeutik pangalaman jeung kristalisasi hikmah kuli ', ditambahkeun leuwih konotasi dina watesan prosés manufaktur, prosés produksi, parabot na tooling pikeun pabrik calakan sarta otomatis di Zhangjiagang.Kagiatan lean dilaksanakeun di pabrik Zhangjiagang dina taun panganyarna geus diaktipkeun Manitowoc Potain sabenerna meunang kauntungan ti pabrik.Kontrol kualitas, efisiensi produksi, kaluaran per unit aréa, sareng biaya manufaktur parantos ningkat terus-terusan.

Ngobrol jeung pabrik kelas dunya Manitowoc jeung ngobrol ngeunaan mangsa nu bakal datang babarengan2

Adhering kana sumanget pengrajin "janten anu pangalusna", Grace terus diajar tina gains pausahaan-kelas dunya, perbaikan kontinyu, nyadiakeun konsumén jeung produk jeung jasa kualitas luhur sarta efisien mangrupakeun jalur jelas keur Grace ngaronjatkeun."Lebetkeun ratusan walungan kana industri laut, pikir payun sareng kéngingkeun masa depan."


waktos pos: Sep-04-2020