bar

Isuk-isuk 3 Séptémber, Mr. Lei Wang, Wakil Présidén Senior Pasar Mékanis Manitowoc Usaha Munculna Pasar sareng Présidén Daérah Cina, sareng partéyna diajak nganjang ka Grace.

Dua pihak ngagaduhan bursa anu jero sareng sumanget pikeun manufaktur ramping dina manufaktur canggih, manajemén kualitas, pamutahiran produk sareng pamekaran bakat.

Talk to the world-class factory Manitowoc and talk about the future together1

Salaku pamimpin di industri bango di dunya, Mr. Wang masihan perkenalan lengkep pikeun prosés pangwangunan manufaktur Manitowoc anu ramping. Tilu taun ka pengker, industri bango menara Cina masih dina tahap pendakian handap. Dina kaayaan anu sesah sapertos na dina naungan merek Cina anu ningkat, éta sanés tugas anu gampang pikeun mawa mérek internasional anu nekat dina jalur anu leres.

Pikeun Manitowoc, parobihan dina tilu taun ka pengker henteu gampang. Tuan Wang, anu palinter milari kasempetan dina kaayaan kontrarian, ngalakukeun upaya hébat pikeun nyaluyukeun. Dumasar kana basis produksi Manitowoc anu penting pikeun dunya-Pabrik Zhangjiagang, anjeunna parantos nungtun filsafat bisnis anu suksés di jaman kapengker, kalebet kagiatan ramping anu ngalibatkeun sadaya padamel, sareng kabutuhan pelanggan. Perbaikan desain produk perusahaan gancang dilaksanakeun di Manitowoc, sareng dihijikeun sareng daérah Asia-Pasipik sareng pasar Cina. Tilu taun ka pengker ngahontal hasil anu luar biasa.

Palaksanaan, fokus kana detil sareng kagiatan lean handap-handap pikeun sadaya pagawé, henteu ngan ukur ngarangsang énergi positip karyawan, tapi ogé ngigelkeun prakarsa sareng sumanget. Ngumpulkeun sakedik pangalaman sareng kristalisasi hikmah kuli, nambihan langkung konotasi dina hal prosés manufaktur, prosés produksi, alat sareng alat pikeun pabrik anu cerdas sareng otomatis di Zhangjiagang. Kegiatan ramping anu dilaksanakeun di pabrik Zhangjiagang dina taun-taun ayeuna parantos ngamungkinkeun Manitowoc Potain leres-leres kéngingkeun manpaat ti pabrik. Kontrol kualitas, épisiénsi produksi, kaluaran per daérah hijian, sareng biaya manufaktur parantos teras-terasan ditingkatkeun.

Talk to the world-class factory Manitowoc and talk about the future together2

Taat kana sumanget pengrajin "janten anu pangsaéna", Grace teras-terasan diajar tina hasil perusahaan kelas dunya, paningkatan anu teras-terasan, nyayogikeun palanggan kalayan produk sareng jasa anu saé kualitas sareng efisien mangrupikeun jalan anu jelas pikeun Grace pikeun ningkatkeun. "Lebetkeun ratusan walungan kana industri laut, pikir payun sareng kéngingkeun pikahareupeun."


Waktos Post: Sep-04-2020