Pilem PE / PP, Balanja Sareng Kantong Tenun, Jalur Granulasi Serat Limbah


Detil Produk

Tanda Produk

PE PP Films, Shopping And Woven Bags, Waste Fibers Granulation Line1

Nalika palastik dilarapkeun di langkung seueur daérah di dunya, daur ulang palastik runtah muncul kusabab béda daérah, biaya sareng sarat kinerja Ngalangkungan usaha Grace R&D, Kami parantos ngembangkeun mesin daur ulang plastik sareng mesin granulasi pikeun nyingkahan polusi lingkungan anu disababkeun ku jumlah pembakaran plastik atanapi pembuangan sampah, anu sacara signifikan manjangan siklus panggunaan palastik, Grace nyayogikeun sababaraha pilihan pikeun palanggan, sapertos babandingan LD, sababaraha struktur sekrup knalpot, Master sareng mesin sekunder, sababaraha jinis pelletizer, ogé kaluaran garis 100-1000kg h tiasa disayogikeun

Kauntungan nilai

PE PP Films, Shopping And Woven Bags, Waste Fibers Granulation Line2

PE PP Films, Shopping And Woven Bags, Waste Fibers Granulation Line3

PE PP Films, Shopping And Woven Bags, Waste Fibers Granulation Line5

PE PP Films, Shopping And Woven Bags, Waste Fibers Granulation Line4

PE PP Films, Shopping And Woven Bags, Waste Fibers Granulation Line6

Parameter téknis 

Panggung Tunggal

Modél

Kapasitas
(Kg / jam)

Konsumsi Énergi
Kwh / kg)

Kakuatan Utama
Kw)

Screw Diaméter Luar
L / D)

Vakum
Nyéépkeun

Sekrup Parobihan

Cingcin cai
Granulasi

Strand tiis
Granulasi

Dina jero cai
Granulasi

70

70-120

0,2-0,35

37

70 (33: 1

Pilihan

Standar
Konfigurasi

Pilihan

Pilihan

Pilihan

100

200-250

0,2-0,35

90

100 (30 + 35: 1)

Pilihan

Standar
Konfigurasi

Pilihan

Pilihan

Pilihan

120

300-400

0,2-0,35

110

120 (30 + 33: 1)

Pilihan

Standar
Konfigurasi

Pilihan

Pilihan

Pilihan

150

500-600

0,2-0,35

132

150 (30 + 32: 1)

Pilihan

Standar
Konfigurasi

Pilihan

Pilihan

Pilihan

180

700-850

0,2-0,35

185

180 (30 + 32: 1)

Pilihan

Standar
Konfigurasi

Pilihan

Pilihan

Pilihan

Panggung Ganda

Modél

Kapasitas
(Kg / jam)

Konsumsi Énergi
Kwh / kg)

Kakuatan Utama
Kw)

Screw Diaméter Luar
L / D)

Vakum
Nyéépkeun

Sekrup Parobihan

Cingcin cai
Granulasi

Strand tiis
Granulasi

Dina jero cai
Granulasi

70 + 90

110-180

0,2-0,35

30 + 22

70 (25 + 12: 1)

Pilihan

Standar
Konfigurasi

Pilihan

Pilihan

Pilihan

100 + 120

200-300

0,2-0,35

75 + 37

100 (25 + 12: 1)

Pilihan

Standar
Konfigurasi

Pilihan

Pilihan

Pilihan

120 + 150

300-450

0,2-0,35

90 + 45

120 (25 + 12: 1)

Pilihan

Standar
Konfigurasi

Pilihan

Pilihan

Pilihan

150 + 180

500-650

0,2-0,35

110 + 55

150 (25 + 12: 1)

Pilihan

Standar
Konfigurasi

Pilihan

Pilihan

Pilihan

180 + 200

700-850

0,2-0,35

160 + 75

180 (25 + 12: 1)

Pilihan

Standar
Konfigurasi

Pilihan

Pilihan

Pilihan


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami