• No.1379 Nanhuan Jalan, Tangqiao Town, High-tech Zona, Kota Zhangjiagang, Propinsi Jiangsu
  • info@gracepm.com

Pilem PE / PP, Balanja sareng Kantong Anyaman, Garis Granulasi Serat Runtah


Rincian produk

Tag produk

Pilem PE PP, Balanja sareng Kantong Anyaman, Garis Granulasi Serat Runtah1

Salaku palastik dilarapkeun di leuwih wewengkon di dunya, daur ulang plastik runtah emerges alatan wewengkon béda, ongkos jeung kinerja sarat Ngaliwatan Grace R&D usaha, Kami geus dimekarkeun daur ulang plastik sarta mesin granulation pikeun nyingkahan polusi lingkungan disababkeun ku jumlah badag tina plastik urang ngaduruk atawa TPA, nu nyata ngalegaan siklus pamakéan plastik urang, Grace nyadiakeun rupa pilihan pikeun customer, kayaning babandingan LD, sababaraha struktur knalpot screw, The master na mesin sekundér, sababaraha rupa pelletizers, kitu ogé 100-1000kg kaluaran garis h bisa disadiakeun.

Kauntungannana nilai

Pilem PE PP, Balanja sareng Kantong Anyaman, Garis Granulasi Serat Runtah2

Pilem PE PP, Balanja sareng Kantong Anyaman, Garis Granulasi Serat Runtah3

Pilem PE PP, Balanja sareng Kantong Anyaman, Garis Granulasi Serat Runtah5

Pilem PP PE, Balanja sareng Kantong Anyaman, Garis Granulasi Serat Runtah4

Pilem PE PP, Balanja sareng Kantong Anyaman, Garis Granulasi Serat Runtah6

Parameter téknis

Panggung Tunggal

Modél

Kapasitas
(kg/jam)

Konsumsi Énergi
(kwh/kg)

Daya Utama
(kw)

Screw Luar Diaméterna
(L/D)

Vacuun
knalpot

Screw Changer

Cai-cingcin
Granulasi

Strand tiis
Granulasi

Di jero cai
Granulasi

70

70-120

0.2-0.35

37

70(33:1)

Pilihan

Standar
Konfigurasi

Pilihan

Pilihan

Pilihan

100

200-250

0.2-0.35

90

100(30+35:1)

Pilihan

Standar
Konfigurasi

Pilihan

Pilihan

Pilihan

120

300-400

0.2-0.35

110

120(30+33:1)

Pilihan

Standar
Konfigurasi

Pilihan

Pilihan

Pilihan

150

500-600

0.2-0.35

132

150(30+32:1)

Pilihan

Standar
Konfigurasi

Pilihan

Pilihan

Pilihan

180

700-850

0.2-0.35

185

180(30+32:1)

Pilihan

Standar
Konfigurasi

Pilihan

Pilihan

Pilihan

Panggung Ganda

Modél

Kapasitas
(kg/jam)

Konsumsi Énergi
(kwh/kg)

Daya Utama
(kw)

Screw Luar Diaméterna
(L/D)

Vacuun
knalpot

Screw Changer

Cai-cingcin
Granulasi

Strand tiis
Granulasi

Di jero cai
Granulasi

70+90

110-180

0.2-0.35

30+22

70(25+12:1)

Pilihan

Standar
Konfigurasi

Pilihan

Pilihan

Pilihan

100+120

200-300

0.2-0.35

75+37

100(25+12:1)

Pilihan

Standar
Konfigurasi

Pilihan

Pilihan

Pilihan

120+150

300-450

0.2-0.35

90+45

120(25+12:1)

Pilihan

Standar
Konfigurasi

Pilihan

Pilihan

Pilihan

150+180

500-650

0.2-0.35

110+55

150(25+12:1)

Pilihan

Standar
Konfigurasi

Pilihan

Pilihan

Pilihan

180+200

700-850

0.2-0.35

160+75

180(25+12:1)

Pilihan

Standar
Konfigurasi

Pilihan

Pilihan

Pilihan


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami