Baris Produksi lawon PP Meltblown


Detil Produk

Tanda Produk

PP Meltblown Fabric Production Line0101

Nalika wabah global masih henteu dikontrol sacara épéktip, salaku pabrik alat ékstrusi ngarah di dunya, Grace ngamangpaatkeun pinuh ku pangalaman éksténsif sareng téknologi ngarah dina industri produksi ekstrusi, ngembangkeun generasi anyar Line Produksi Kain Meleleh-ditiup.

Salaku bahan baku utama pikeun produksi topeng médis / sipil kualitas luhur, papakéan pelindung sareng bahan médis anu sanés, pasar masih ngagaduhan paménta ageung pikeun lawon anu dilebur, khususna nalika sababaraha nagara ngamimitian ngahasilkeun bahan médis nyalira, pasokan lawon dilebur-ditiup bakal tangtangan ageung.

Ku alatan éta, Garis Produksi Kain Grace Melt-ditiup dirancang kalayan efisiensi tinggi, stabilitas sareng hemat énergi bakal janten pilihan investasi pangsaéna anjeun!

Kauntungan nilai
Kain lebur anu ditiup nganggo aliran hawa panas gancang-gancang ngagambar aliran ipis polimér ngalembereh anu diasingkeun tina orifice of die, sahingga ngabentuk serat ultra-halus sareng ngumpulkeunana dina tirai bolong atanapi kendang, sareng dina waktos anu sami ngariung nyalira janten lawon non-anyaman dileburkeun.

GRACE MACHINERY600mm / 1600mm PP Line Produksi lawon Meltblown Proses Keseluruhan PP Line Produksi Kain Dilebur-ditiup:

Bahan baku sareng konsumsi énergi diperyogikeun pikeun unggal ton produksi lawon anu dileburkeun

PP Meltblown Fabric Production Line

PP Meltblown Fabric Production Line0102

Bahan baku diperyogikeun per hiji juta topéng raray anu tiasa dianggo (ton)

PP Meltblown Fabric Production Line0103

Produksi propésional sareng master:
Generasi anyar jalur produksi lawon 99+ grade PP meltblown
Desain extruder standar Éropa: Merk drive sareng gearbox: siemens; Pompa lebur: maag swiss.
Sirah maot kualitas luhur: desain saluran aliran alus teuing jeung sékrési seragam, diaméter serat handap 1.5um.

PP Meltblown Fabric Production Line0104

Sistem kontrol terpusat Siemens PLC: Calakan sareng langkung merenah. Kutub cicing élékosta.

PP Meltblown Fabric Production Line0105

Proyék suksés

PP Meltblown Fabric Production Line0106


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    patali produk